1 Ağustos 2012 Çarşamba

Uykuyu Severiz Biz




"Rüyaların yapıldığı maddeden yapılmayız biz 


ve uykuyla çevrilidir küçücük hayatımız."

                                                                                 

                                              -William Shakespeare

2 yorum:

  1. merhaba,

    ilkin yaptığın yorumda gördüm adını.sonra profilindeki martı resmini gördüm.bir ''gel gel'' yaptı bana resim.çünkü martıları severim.sonra adını bir yazar adı mıdır nedir diye araştırırken ,martıgillerden özel bir tür (gümüş martı sanırım) olduğunu öğrendim.pek hoşuma gitti sonra da kovuk'a geldim.ne güzellikli bir yer.

    dedim ya martıları seviyorum,yani on dört yıl oluyor bir martıyı yakınlardan görmeyeli ama seviyor insan işte ne yapayım.hem görmek mi lazım gelir ki illa.öyle yani,martıları seveni de seviyorum.

    hımm,
    bir de teşekkür ederim yorum için.
    öyle yani

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Sana da merhaba temerrüt:) Ben yeniyim buralarda, öyle bakınırken senin blogun çıktı karşıma. İlk yazıyı okudum bir çırpıda. Ağa Kapısı diye bir yer vardır İstanbul'da. Masalar dipdibedir ama manzarası müthiştir bu yüzden kimse gıkını çıkarmaz. Teras katında martılar geçer üzerinden çayını yudumlarken.. İşte senin yazın beni oraya götürdü. Ve çok sevdim yazını..
      Haklısın, görmek gerekmiyor sevmek için, orada bir yerde martıların olduğunu bilmek yeterli. Ben teşekkür ederim yorumun için, uçabilmek umuduyla:)

      Sil